Medlemsförmåner 2022

VARFÖR MEDLEM? 

Nästan alla våra aktiviteter på sommaren är gratis för våra medlemmar: Yoga, Friskis & Svettis, Boule. En del är starkt reducerade t.ex. frukostpratare på restaurang Poco Loco och som säljare på vår bakluckeloppis. Vissa evenemang är bara för medlemmar, där icke-medlemmar inte har tillträde.

Fler aktiviteter 

Som medlem hjälper du oss att ordna fler aktiviteter som Midsommarfirande på Ängen, Fredagsunderhållning på Ängen, Barnens dag, Bak­­luckeloppis och Föreläsningar.

Jubileumsåret 2022

Under 2022 firar vi 90 års jubileum. Detta kommer att ske under hela vecka 28 då vi bjuder på aktiviteter varje dag för både barn och vuxna.

Sponsring av annan verksamhet 

Badortsföreningen sponsrar sedan många år Skummeslövsbadet med en andel av medlemsavgiften. Dess­utom sponsras Tennisklubben, Skottorp IF:s ungdomsverksamhet samt Mulleverksamheten i Skummeslövsstrand.

Du får aktuell info om vår ort 

Badortsföreningen är också din förlängda arm i kontakt med Laholms kommun och har bl.a. varit delaktig i kommunens arbete med den fördjupade översiktsplanen för kusten.

Medlemsrabatt 

Genom att visa upp medlemskortet får du 20 % rabatt på Flüggers produkter när du handlar hos Skummeslövs Golv, Färg och Interiör.

SPONSORER 2022 

Badortsföreningen vill tacka alla sponsorer som stöttar oss under 2022. Med hjälp av era bidrag kan vi anordna fler aktiviteter.

JPGS Kaross AB

Jörgen Johnssons Bygg AB

Elektrotjänst Skottorp

Skummeslövs golv, färg & interiör

Thimsfors VVS Oljeservice AB

Jörnkvist Kustnära Mäklare

TeKå Persienner AB

Poco Loco Bar och Restaurang

Restaurang Beach Club

Skottorps Bygghandel

Skummeslövsstrand – Solklart