Ordförande har ordet

Som nytillträdd ordförande vill jag ta tillfället i akt och börja med att presentera mig lite kort. Jag heter Kristian Petersson, är 59 år och bor tillsammans med min hustru Carina på Kärrmesvägen i Allarp, sedan 8 år tillbaka. På vardagarna befinner jag mig i Halmstad där jag arbetar som operativ chef på Räddningstjänsten. Mina bästa somrar har jag tillbringat i Skummeslövsstrand där mina föräldrar hade sommarstuga på Styrmansvägen från tidigt 60-tal till början av 80-talet.

Under hela mitt vuxna liv har jag varit engagerad inom föreningslivet. Jag har alltid velat vara med i olika forum där jag får möjlighet att påverka och utveckla.

Uppdraget som ordförande för Skummeslövsstrands Badortsförening skall både bli spännande, inspirerande och kul. Skummeslövsstrand växer så det knakar och vi har en spännande tid framför oss med bl. a badbryggan som kommer att börja byggas i augusti och stå klar i december. Skummeslövsstrands centrum vid Svens Livs och Sockerbagaren kommer att byggas om, med byggstart i oktober, för att bli trafiksäkrare och snyggare och kommer att stå klart till våren 2020. Utöver detta har vi ett fullspäckat program med aktiviteter för stora som små som drivs runt genom frivilliginsatser. Det är imponerande att se dessa eldsjälars engagemang och välvilja att utveckla och göra vår ort ännu trivsammare. Men vi behöver ännu fler eldsjälar som kan hjälpa till och vill engagera sig i Skummeslövsstrands utveckling, så är du intresserad är det bara att höra av dig till någon av oss i styrelsen. Alla som vill engagera sig ska få möjlighet till att göra det. Har du tankar och idéer så är du välkommen att dela med dig av dem till oss.

Jag vill även slå ett slag för byfikan på Sockerbagaren kl. 09.30 den första lördagen i varje månad. Vid denna träffas vi och fikar och får aktuell information samt har möjlighet att ställa frågor eller dela med oss av våra tankar och idéer.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till er som nu lämnat styrelsen, avgående ordförande, Anders Ohlsson samt Oliver Schlick, för era insatser under er tid i styrelsen, samt till alla er andra som på olika sätt är med och bidrar till Skummeslövsstrand utveckling och trivsel. Stort tack!

Ordförande, Kristian Petersson

Skummeslövsstrands Badortsförening

Skummeslövsstrand – Solklart