Frukostpratare

Date(s) - 22/07/2021

Restaurang Poco Locos

Frukostpratare på Poco Locos

Torsdag 22/7, kl. 8.30 serveras frukosten och därefter föredrag kl. 9-10.

Olycksutredningar – hur arbetar en olycksutredare

Mattias Sjöström, Brandmästare och brand- och olycksutredare på Räddningstjänsten i Halmstad är av många ansedd som en av Sveriges bästa brand- och olycksutredare. Mattias utreder inte bara olyckor för Halmstad utan anlitas flitigt av Räddningstänster i Sverige, och anlitas även av MSB-Myndigheten för Skydd och Beredskap. Några exempel på utredningar Mattias arbete med är, Storbranden på Hansson & Möring i Halmstad, Masskrocken på Tranarpsbron i Skåne, Trafikolyckan i Mellbystrand hösten 2019, och den stora skogsbranden i Hästveda 2019.

Medlemmar i Badortsföreningen betalar 70 kr och övriga betalar 100 kr för frukosten. OBS! Begränsat antal biljetter. Biljetter säljs via mail till: gun@badortsforeningen.se

Arrangör: Badortsföreningen och Poco Locos Restaurang och Bar