Frukostpratare

Date(s) - 29/07/2021

Restaurang Poco Locos

Frukostpratare på Poco Locos

Torsdag 29/7, kl. 8.30 serveras frukosten och därefter föredrag kl. 9-10.

Henrik Widegren, Skratt – Inget man skojar bort!

En del anser att humor och skratt bara är på skoj. Men kliniska studier visar att skratt ökar energiförbränningen, minskar risken för högt blodtryck och hjärtsjukdom, förbättrar immunförsvaret och kan förebygga utbrändhet. Och dessutom är det ju roligt att skratta!

Henrik Widegren är öron-näsa-halsläkare och foniater vid Skånes Universitetssjukhus. Han skriver krönikor för Dagens Medicin och är medlem i panelen i Fråga Lund. Efter att ha studerat hur skratt och glädje påverkar vår hälsa och välmående är han slutsats: Humor ska vi ta på högsta allvar!

Henrik kommer även att ta med sin gitarr. Och har vi tur kommer han att sjunga några sånger.

Medlemmar i Badortsföreningen betalar 70 kr och övriga betalar 100 kr för frukosten. OBS! Begränsat antal biljetter. Biljetter säljs via mail till: gun@badortsforeningen.se
Arrangör: Badortsföreningen och Poco Locos Restaurang och Bar